Laatu


Jokapäiväisessä toiminnassamme otamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet, asiakastyytyväisyyden, henkilöstötyytyväisyyden sekä työn, terveyden ja turvallisuuden asettamat vaatimukset. Toimintamme kriteerinä on jatkuva parantamisen periaate.

Pidämme kuljetuskalustomme nykyaikaisena ja vähäpäästöisenä. Pyrimme ympäristöystävälliseen toimintaan taloudellisella ajotavalla, kierrättämällä ja lajittelemalla.

Yrityksen toimintaa on vuodesta 2002 ohjannut ja tukenut PKY-LAATU toimintajärjestelmä, joka täyttää ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristöhallintastandartit. Vuodesta 2007 toimintaamme on ohjannut myös OHSAS 18001 työterveys- ja työturvallisuusvaatimukset.

Em. toimintajärjestelmän lisäksi käytössämme on internetin välityksellä toimiva DYNAFLEED Online ajotapajärjestelmä. Sen avulla saamme monenlaisia tietoja, esim. auton ajomatkoista, ajoneuvon seisokeista, polttoaineen kulutuksesta, päästöistä ja kuljettajakohtaisesta ajotavasta . Se antaa myös reaaliaikaiset tiedot kuljettajan työ- ja lepoajoista. Yrityksemme on liittynyt tavarakuljetusten ja logistiikan energiatehokkuussopimukseen.

Henkilöstön ammattitaitoa ja hyvinvointia tuemme erilaisilla alan koulutuksilla ja vapaaehtoisilla ”kuntoremonteilla”.

Toimimme QTeam -yritysverkostossa, joka on kuljetusyritysten myynnin, markkinoinnin sekä tuotekehityksen verkosto www.qteam.fi